top of page
Leeg lokaal

Vormingsaanbod

Effectief feedback geven en ontvangen met Insights Discovery

Ieder mens is uniek. We geven dan ook allemaal op een andere manier feedback. Dat doen we vaak op basis van onze persoonlijke voorkeuren. Het Insights Discovery kleurenmodel geeft inzicht in die eigen voorkeuren. Het is eenvoudig en praktisch toe te passen en helpt om feedback te geven die echt 'aankomt' bij de ander en leidt tot concrete gedragsverandering. Tijdens deze blended opleiding bestaande uit een online cursus en een live opleidingsdag leren de deelnemers eerst hun eigen voorkeuren kennen. Vervolgens leren ze aan de hand van het D4 Feedback Model om effectieve, opbouwende feedback te geven.

live opleidingsdag van 7 uur + online programma

De Insights kleurentaal als hulpmiddel voor effectieve samenwerking

Ieder mens is uniek. Het Insights Discovery kleurenmodel geeft inzicht in de persoonlijke voorkeuren van mensen ovv gedrag, samenwerken, leren,…. De kleurentaal helpt medewerkers zichzelf en anderen beter te begrijpen en draagt bij tot een betere communicatie en effectievere samenwerking. Het is een eenvoudige manier die succesvol is op de werkvloer en in het dagelijkse leven. Deze opleiding bestaat uit een online programma aangevuld met een live workshop. Na het volgen van deze opleiding kennen de deelnemers hun eigen voorkeuren en kunnen ze de kleurentaal toepassen in de dagelijkse praktijk.

live workshop van 3 uur + online programma

Battery check! Burn-out voorkomen door inzicht te krijgen in je energieniveau

De burn-out cijfers blijven maar stijgen, en zorgen voor een grote kost voor organisaties en onze maatschappij. Maar ook voor de betrokkenen zelf zijn de gevolgen van een burn-out behoorlijk ingrijpend, vaak verliezen zij hun zelfbeeld en eigenwaarde. Beter voorkomen dan genezen dus! Deze praktische vormingsreeks geeft medewerkers de nodige handvaten om gelukkig en gezond aan het werk te blijven.

2 volledige dagen live opleiding + aangevuld met online materiaal

Je tijd, prioriteiten en stress onder controle

Altijd gehaast, te weinig tijd, maaglast, zenuwtrekjes, een opgejaagd gevoel ... Herkenbaar? Deze vorming leert je efficiënter om te gaan met je tijd. Aan de hand van een aantal basisprincipes van time management leren de deelnemers stress en werkdruk beter onder controle te houden. Theoretische modellen worden meteen gekoppeld aan de praktijk aan de hand van oefeningen waarin de deelnemers aan de slag gaan met hun persoonlijke situatie. Ze bepalen eigen verbeterdoelen en werken een plan van aanpak uit.

live opleidingsdag van 7 uur + toegang tot online leerplatform

Wil je graag een vorming organiseren?
Vraag een offerte aan.

Ik neem snel contact met je op!

bottom of page