Logo_lieflijf-01.png
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon

Wendy Vermeulen

Wendy is kinder- en jongerencoach, talentenfluisteraar & rouw- en verlies-therapeut, en bovenal gelukkig getrouwd en trotse mama van 2 prachtige, gevoelige, eigenwijze kinderen. Samen met hun hond Mai (een grote loebas) wonen ze in Muizen-Dorp. Als jong meisje wou ze al graag werken met kinderen. Toch duurde het 20 jaar vooraleer ze haar hart, haar passie durfde te volgen. 

 

Wendy werkte ruim 20 jaar lang in de bedrijfswereld, waar tal van boeiende, leerrijke uitdagingen op haar pad kwamen. Tot ze op een bepaald moment het gevoel kreeg dat er iets niet helemaal klopte. Ze nam haar carrière onder de loep en ging op zoek naar antwoorden op vragen als: Wie ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik nu echt? Waar word ik blij en warm van? Zo kwam ze terecht op het pad van coaching en therapie. Wendy volgde een opleiding tot 'kinder- & jongerencoach' en schoolde zich ook bij tot 'rouw & verlies therapeut'. Daarnaast volgde ze nog tal van verdiepingsopleidingen & workshops. Het bracht bij Wendy het gevoel van rust en energie weer terug (iets wat ze jarenlang had gemist).

In september 2016 werd haar droom werkelijkheid en startte ze haar eigen praktijk “LiefLijf”. Het voelde als thuiskomen. Wendy begeleidt er kinderen en jongeren - alleen of samen met hun (plus-)ouders. Naast haar werk als kinder- en jongerencoach, geeft ze ook Rots&Water® training en Relaxkids® lessen en gaat ze met kinderen op sterrenreiskamp. Kinderen, jongeren maar ook ouders zien groeien, terug zien open bloeien, zien stralen, lachen, dromen, geloven, durven en doen, is voor Wendy het mooiste wat er is. “Want elk kind is een ster en heeft het recht om te schitteren!” Ook in haar dagelijkse praktijk vertrekt Wendy altijd vanuit de talenten van kinderen en jongeren, en kijkt ze naar wie die kinderen wérkelijk zijn. Zo helpt Wendy hen om te bouwen aan zelfvertrouwen, weerbaarheid en veerkracht.