KINDAANHUIS_LOGO_WEBSITE_092019.jpg

Nathalie Tuch

  • Black LinkedIn Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Nathalie studeerde af als Licentiaat Vertaler en volgde de postacademische opleiding Communiceren voor Organisaties. Ze heeft ruim 15 jaar ervaring in communicatie en human resources. De rode draad in haar studies en professionele loopbaan: ‘in communicatie treden met anderen’. 


Door ziekte ging Nathalie in 2012 door een moeilijke periode. Die bracht haar veel nieuwe en positieve inzichten, maar riep ook vragen op. Ze zocht hulp bij een coach. Door de doelgerichte vragen, kreeg ze nieuwe perspectieven aangereikt. Dat leverde haar een klare, frisse kijk op. Ze leerde veel! Zo kreeg ze o.a. een beter zicht op haar talenten en hoe ze die kan inzetten. Dat zorgde ineens ook voor meer zelfvertrouwen, genieten, dromen… En haar droom waarmaken: kinderen, jongeren en volwassenen gidsen in hun groei. Dat doet ze nu dagelijks vanuit haar praktijk ‘Kind aan huis’. Nathalie volgde verschillende opleidingen, zoals een opleiding tot kindercoach, en is kindertalentenfluisteraar en 'ik ben 9'-specialist.  Ze blijft zich permanent bijscholen via workshops, lezingen, intervisie en supervisie om een professionele begeleiding te garanderen.

 

Van de uitspraak “Sterke kinderen ontwikkelen is gemakkelijker dan beschadigde volwassenen repareren” (Frederick Douglas), maakte Nathalie haar missie. ‘Kind aan huis’ biedt een veilige plek voor kinderen, jongeren en hun ouders. Als coach zet ze mensen op interactieve wijze aan om hun talenten, vaardigheden en kennis beter te gebruiken. Dat gebeurt door bewustwording en persoonlijke groei, het vergroten van het zelfvertrouwen en het ontdekken, ontwikkelen en toepassen van de eigen mogelijkheden. Zodat je nadien met volle vertrouwen de vleugels kan uitslaan. Als rouw- en verliestherapeut besteedt ze veel zorg aan de daarmee gepaard gaande emotionele (groei)pijnen.

 

Nathalie beseft maar al te goed dat niet alle kinderen en ouders de mogelijkheden hebben om zich individueel te laten begeleiden. Daar kan Talent in de klas het verschil maken. En dat is meteen de reden waarom Nathalie graag haar schouders mee zet onder dit project: want elk kind heeft het recht om zich goed te voelen in zijn/haar vel!