Wil jij aan de slag met talenten, positiviteit en focus?

Wil je burn-out voorkomen en het maximale uit het leven halen?

Bij jezelf of je kinderen? In de klas of met je team?

 

Contacteer me dan voor een gratis kennismakingsgesprek!

+32486360987

PRENTENBOEK "KONTZETTEND BEDANKT"

©2019 by VOF Koomiejoo. All rights reserved. BE0679.782.235. Algemene Voorwaarden. Privacybeleid. Contact.

Hollestraat 32
Herent, 3020
België

Mijn missie: IEDEREEN EEN BRANDEND KONTLICHTJE!

Vuurvlieg.jpg

Kinderen en volwassenen die zich bewust zijn van hun talenten - dat zijn die kerneigenschappen die maken dat jij JIJ bent en die je blij maken wanneer je ze kan inzetten - staan sterker in het leven. Ze zijn gelukkiger, hebben meer veerkracht en maken betere keuzes. En daardoor hebben ze alle kansen op een leuk, gezond en gelukkig leven. Wie dagelijks z’n talenten kan inzetten, heeft meer zelfvertrouwen, is beter gewapend tegen burn-out en ervaart meer plezier, werkvreugde én geluk.

Mensen die op en top zichzelf zijn, stralen. Het lijkt soms alsof ze - net zoals bij vuurvliegjes - een eigen lichtbron hebben en gloeien. Het is onze missie om dit effect (wij noemen het “een brandend kontlichtje”) bij zoveel mogelijk kinderen en volwassenen te activeren. Daarom helpen we hen bij het ontdekken van hun talenten en het schrijven van hun handleiding. Door bewust te zijn van jezelf, kan je namelijk die keuzes maken waardoor je op en top jezelf kan zijn!

En om goede keuzes te kunnen maken, is het goed om je opties te kennen. Dat vergt creativiteit en out-of-the-box denken (of gooien we de box gewoon weg?). Ik help je om de focus te leggen op oplossingen en verlangens in plaats van op problemen en beperkingen. Dat vraagt een positieve, oplossingsgerichte blik op de toekomst, een groei-mindset en een helder beeld van wat je écht verlangt. Van zodra die focus er is, wordt het een pak gemakkelijker om de juiste keuzes te maken én er helemaal voor te gaan!