top of page

Hoogbegaafdheid

Ben je hoogsensitief en wil je beter leren omgaan met deze eigenschap?

Wil je jezelf beter leren kennen? 

Wil je leren hoe je valkuilen vermijdt?

Ben je hoogbegaafd en loop je steeds tegen dezelfde problemen aan?

Als HB & HSP begrijp ik waar jij mee worstelt. Ik leef en denk met je mee en put tijdens de coachingsgesprekken uit eigen ervaring én uit de kennis die ik de afgelopen jaren opdeed over hoogbegaafdheid en hoogsensitiviteit.

Wil je beter leren omgaan met je HSP of HB op het werk? Dan kan je gebruik maken van de VDAB-loopbaancheque. Meer weten >>>

WAT MENSEN ZEGGEN

Lia

Ik leerde mezelf beter kennen en ontdekte zoveel mooie kanten aan mijn HSP. Kirsten leerde me ook om beter te communiceren over wat ik nodig heb. Na enkele sessies gaat het al zoveel beter met mij! Ik voel me rustiger en gelukkiger.

Marie

Mijn vuur is opnieuw gaan branden! Ik heb mijn missie ontdekt, mijn "why". Daardoor begint mijn eigen bedrijf en het aanbod dat ik in de wereld wil zetten steeds meer vorm te krijgen. Het is stap voor stap, in de richting die ik wil en waar ik mijn HB helemaal kan inzetten!

Tom

Kirsten heeft veel kennis over hoogbegaafdheid, HSP en de daaraan gekoppelde "problemen". Ik kreeg door de coaching inzicht in mijn persoonlijkheid. Door de gesprekken besefte ik dat ik niet op mijn plaats zat op het werk, en dat deed me beslissen om van werk te veranderen.

bottom of page